Over Fleur

Hallo allemaal,

Mijn naam is Fleur van Huffelen. Ik ben 22 jaar oud en ik woon in de stad Groningen. Vorig jaar ben ik afgestudeerd als diëtist en ik ben blij om nu aan de slag te kunnen gaan!

Vanaf mei zal ik Tonie waarnemen tijdens haar zwangerschapsverlof. Dit houdt in dat ik haar spreekuren zal overnemen op de verschillende locaties. Ik heb er erg veel zin in! Daarnaast werk ik sinds kort met veel plezier bij een andere diëtistenpraktijk in Groningen.

Wat ik belangrijk vind, is dat elke cliënt zich gehoord voelt. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Daarom is in mijn ogen advies op maat essentieel voor een goed resultaat.  Hierbij ligt mijn focus op mogelijkheden en kansen.

Voeding is mijn passie, en dat kan ook niet anders als diëtist ;) Ik houd van koken, en probeer graag nieuwe recepten uit. Ik vind het belangrijk om van voeding te kunnen genieten!
Een van mijn stages heb ik op de Galapagos eilanden (Ecuador) gedaan, en dat brengt me bij een andere hobby: Reizen. Ik hou er van om andere steden en plekken te bezoeken, nieuwe mensen te ontmoeten en andere culturen te ontdekken.

Hopelijk tot snel!

Fleur

NVDKwaliteitsregister paramedici